Uygarlıklar Kenti Milas Forums,By EgeLi Sitesine Hoşgeldiniz.:
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Uygarlıkların başkenti Milas

Uygarlıklar Kenti Milas Forums,By EgeLi > Kütüphane > e-Bilgi Kütüphane » casio edifice efa-120 türkçe kullanım kılavuzu

e-Bilgi Kütüphane Her Konuda Bilgi Arşivi

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 02-25-2011, 01:45 PM   #1
casio edifice efa-120 türkçe kullanım kılavuzu
EgeLi EgeLi isimli Üye şuanda  online konumundadır 02-25-2011, 01:45 PM

Bugünlerde hepsiburada.com'da en fazla satılan saatler arasında yer alan casio edifice efa-120 hem uygun fiyatı hem sağlam kasası ve fonsiyonel yapısı ile ilgi odağı durumunda...

Yakın bir zaman önce bende satın aldım ve şu an da kullanmaktayım. Saat hem analog hemde digital olmasıyla birlikte termometre , dünya saatleri , 2 çeşit kronometre , geri sayım , arka plan ışığı (ayarlanabilir otomotik yanan ışık) , alarm , tam otomotik tarih göstergesine sahip. Su geçirmez özelliği , spor kayış ve çelik kasaya sahiptir. Açıkcası aldığıma pişman olmadım ve tavsiye ederim.

Ürünün paket içeriğinde türkçe kullanım kılavuzu yer almamakta ve bu kılavuz olmadan kullanmayı öğrenmek problem yaratacak şekilde zorlukiçermektedir. Ben kullanım kılavuzu biraz çaba sarfederek ithalatçı firmadan temin ettim. Ve bu kılavuza başkalarınında ihtiyacı olabileceğini düşünerek paylaşmak istiyorum.
kullanıcılarına göre, CASIO 4334 nispeten kullanıcı dostudur. Ortalama olarak, onlar çok daha rakiplerinden daha güvenilir buluyorum., Ama görüşlerini biraz farklıdır. Sen CASIO 4334 forumda kullanıcılar arasında ve önerilen çözümler gelmiş sorunları tespit etmek bakabilirsiniz.

Bu kullanıcıların çok iyi bir verim puan verin., Ancak görüşlerini ayrılır. Buldukları çok ucuz Bunu özellikleri ihtiyaçlarınıza uygun sağlamak için CASIO 4334 kullanım kılavuzu indirebilirsiniz.

kullanım kılavuzunu indirmek için cevap yazıp sayfayı yenileyip ekten indirin.

AYRICA PDF DEN CAPS ALIP EKLEDİM

Eklenen Resim Ön İzlemesi
Konuya cevap yazmadan indiremezsiniz.Mesaj yazıp Sayfayı yenile yada f5 tusuna basin

Eklenmiş Dosya
Konuya cevap yazmadan indiremezsiniz.Mesaj yazıp Sayfayı yenile yada f5 tusuna basin

TEPEDEN TIRNAĞA CESARET
HERŞEY TÜRKİYE'Yİ SEVMEKTEN İBARET!.
Referans Bağlantılarım

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sitemizden indireceğiniz dosyaları açmak için winrar programını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sitemizden indireceğiniz PDF dosyalarını açmak için adobe reader programını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

EgeLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
EgeLi
Uygarlıkların Başkenti Milas
Konular: 1040
Teşekkürleri: 963
45 mesajına 110 kere teşekkür edildi.
Görüntüleme: 8557
Bu mesaj için EgeLi kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz:
AFS1NL1 (03-26-2012), asdeda (02-01-2012), gr24look (12-21-2011), kasiyo (08-31-2011), may_fuhrer (03-28-2012)
Alt 03-02-2011, 03:30 PM   #2
limona
Yeni Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.

teşekkür ederim
limona isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için limona kullanıcısına teşekkür edenler:
EgeLi (03-02-2011)
Alt 03-04-2011, 05:17 PM   #3
adilo
Yeni Üye

eyivallah kardeş
adilo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için adilo kullanıcısına teşekkür edenler:
EgeLi (03-04-2011)
Alt 03-09-2011, 05:48 PM   #4
helroller
Yeni Üye

tşkkkrrrrr ler
helroller isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için helroller kullanıcısına teşekkür edenler:
EgeLi (03-11-2011)
Alt 03-11-2011, 12:05 AM   #5
7veren
Yeni Üye

teşekkürler
7veren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için 7veren kullanıcısına teşekkür edenler:
EgeLi (03-11-2011)
Alt 03-16-2011, 11:28 PM   #6
xben
Yeni Üye
Standart slm

teşkkkürler
xben isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için xben kullanıcısına teşekkür edenler:
EgeLi (03-17-2011)
Alt 03-27-2011, 01:15 PM   #7
aslan
Yeni Üye

teşekkürler
aslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için aslan kullanıcısına teşekkür edenler:
EgeLi (03-27-2011)
Alt 03-27-2011, 01:18 PM   #8
EgeLi
Uygarlıkların Başkenti Milas
 EgeLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İşte Bu saatin müptelası olmak böyle birşey..İlk günlerde ayarlaması zor oldugu için kızabilirsiniz ama sonrası ayrı bir zevk..2 aydır kullanıyorum..Memnunum..
imza

TEPEDEN TIRNAĞA CESARET
HERŞEY TÜRKİYE'Yİ SEVMEKTEN İBARET!.
Referans Bağlantılarım

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sitemizden indireceğiniz dosyaları açmak için winrar programını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sitemizden indireceğiniz PDF dosyalarını açmak için adobe reader programını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
EgeLi isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2011, 01:32 PM   #9
epirdenn
Yeni Üye

tşkbhgfdhkıhhjfhfhgdgrsg
Anlamsız Post Atan densiz yürü git..

Konu EgeLi tarafından (03-27-2011 Saat 02:19 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Anlamsız Post Atan densiz yürü git..
epirdenn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2011, 04:56 PM   #10
alucard
Yeni Üye

merhaba.
saati yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.bu gün yaz saati için ileri almayı düşündügüm için ayarlamayı denedim.fakat saatin sag tarafındaki kırmızı ok işaretinin altındaki tuşa bastıgımda tuş içerde takılı kaldı.ve diger tuşlara bu yüzden basamıyorum.
alucard isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
119bk, 2110, 3071 prg 110, 524sp kullanma, analog casio, ankara, aqf -102w, ayarlama, casio pro trek, casio saat, casio saatleri, casio teknik, databank kilavuzu, edifice, ef-529, fishing, gear saat, indir casio, klavuzu cmd-40 kullanma, kullanma casio, model ayar, protrek kullanma, prt-500, saat ayarlari, servisleri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil