Uygarlıklar Kenti Milas Forums,By EgeLi Sitesine Hoşgeldiniz.:
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Uygarlıkların başkenti Milas

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 02-14-2011, 11:52 AM   #1
EgeLi
Uygarlıkların Başkenti Milas
 EgeLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Post MEB Görevde Yükselme Yönetmeliği değişti.

MEB Görevde Yükselme Yönetmeliğini değiştirdi.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
MADDE 1 – 4/3/2006 tarihli ve 26098 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 5 inci maddesinin ikinci fıkrasının (a) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
“a) Mimar, mühendis, istatistikçi, tekniker, teknisyen, grafiker, teknik ressam, fizyoterapist, p***olog, biyolog, sosyal çalışmacı, hemşire, veteriner hekim, veteriner sağlık teknisyeni, laborant, programcı, mütercim, kütüphaneci.”
MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 8 inci maddesinin ikinci fıkrasının (b), (ç) ve (d) bentleri aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
“b) Tekniker ve teknik ressam kadrosuna atanabilmek için, atama yapılacak kadronun gerektirdiği alanlarda tekniker yetiştiren iki yıllık bir yüksekokuldan mezun olmak.”
“ç) Laborant, hemşire, veteriner sağlık teknisyeni kadrolarına atanabilmek için, atama yapılacak kadronun gerektirdiği alanda en az ortaöğretim kurumlarının birinden mezun olmak.”
“d) Mimar, mühendis, istatistikçi, grafiker, p***olog, biyolog, sosyal çalışmacı, veteriner hekim, fizyoterapist, mütercim, kütüphaneci kadrolarına atanabilmek için, mesleğin gerektirdiği alanlardaki yükseköğretim kurumlarının birinden mezun olmak.”
MADDE 3 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
MADDE 4 – Bu Yönetmelik hükümlerini Millî Eğitim Bakanı yürütür.

MEB Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği (Son Hali)
Eklenmiş Dosya Konuya cevap yazmadan indiremezsiniz.Mesaj yazıp Sayfayı yenile yada f5 tusuna basin
imza

TEPEDEN TIRNAĞA CESARET
HERŞEY TÜRKİYE'Yİ SEVMEKTEN İBARET!.
Referans Bağlantılarım

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sitemizden indireceğiniz dosyaları açmak için winrar programını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sitemizden indireceğiniz PDF dosyalarını açmak için adobe reader programını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
EgeLi isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2011, 10:08 PM   #2
visal58
Yeni Üye

tşkler kolay gelsin
visal58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için visal58 kullanıcısına teşekkür edenler:
EgeLi (06-05-2011)
Alt 02-02-2012, 04:27 PM   #3
aluçdagı
Yeni Üye

teşekkürler
aluçdagı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için aluçdagı kullanıcısına teşekkür edenler:
EgeLi (02-02-2012)

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil