Uygarlıklar Kenti Milas Forums,By EgeLi Sitesine Hoşgeldiniz.:
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Uygarlıkların başkenti Milas

Uygarlıklar Kenti Milas Forums,By EgeLi > Hizmetiçi Eğitim Bölümü > MEB Modülleri > TEFBİS » TEFBİS Hanehalkı Eğitim Harcamaları Anketi Word-Tek Sayfa

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 06-03-2011, 04:03 PM   #1
TEFBİS Hanehalkı Eğitim Harcamaları Anketi Word-Tek Sayfa
EgeLi EgeLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır 06-03-2011, 04:03 PM
Değerlendirme: (1 votes - 5,00 average)

TEFBİS Hanehalkı Eğitim Harcamaları Anketi normalde 4 sayfadan oluşan PDF Formatında olan yazı/Anket ve PDF Veli Açıklama Mektubu'nu yine Potoshop'la JPG'ye çevirdim ve sonra Word-Tek Sayfa yaptım..

Bütün Veli ve Öğrencilere Anket yapılacağı için Fotokopi ile çoğaltılsa dahi binlerce sayfa fotokopi demek olur..

Bu Şekilde kullanılırsa normalde 4-5 sayfayı 2 sayfaya düşürdük..Arkalı önlü çoğaltılırsa tek sayfada anket işi hallolacaktır.

Detaylı Dosyayı Word ve Jpg Resimleri Ekledim..Konuya Mesaj Yazıp Sayfayı Yenileyiniz..

Hazırlayan: EgeLi
Site/Kaynak:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konuyla İlgili duyuru ve yazı:

Eklenen Resim Ön İzlemesi
Konuya cevap yazmadan indiremezsiniz.Mesaj yazıp Sayfayı yenile yada f5 tusuna basin

Eklenmiş Dosya
Konuya cevap yazmadan indiremezsiniz.Mesaj yazıp Sayfayı yenile yada f5 tusuna basin

TEPEDEN TIRNAĞA CESARET
HERŞEY TÜRKİYE'Yİ SEVMEKTEN İBARET!.
Referans Bağlantılarım

Sitemizden indireceğiniz dosyaları açmak için winrar programını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sitemizden indireceğiniz PDF dosyalarını açmak için adobe reader programını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

EgeLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
EgeLi
Uygarlıkların Başkenti Milas
Konular: 1040
Teşekkürleri: 963
45 mesajına 110 kere teşekkür edildi.
Görüntüleme: 3287
Bu mesaj için EgeLi kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz:
eco45 (06-17-2011), empali (06-14-2011), SERT68 (06-14-2011)
Alt 06-09-2011, 11:04 AM   #2
_KADİR_
Yeni Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.

Eline SAĞLIK...

Sayı
: B.08.0.SGB.0.05.00.00/3144
02 /06 /2011
Konu
: TEFBİS

İlgi : 31.12.2010 tarih B.08.0.SGB.0.80.00.00.700.05/7729 sayılı yazı.

Bilindiği üzere, Türkiye'de Eğitimin Finansmanı ve Eğitim Harcamaları Bilgi Yönetim Sistemi (TEFBİS) projesi ilgi Genel Yazı ile duyurulmuş ve 01.01.2011 tarihi itibariyle veri girişleri zorunlu hale getirilmiştir. Söz konusu Projenin temel amaçlarından biri de ulusal ve uluslar arası platformlarda kullanılabilecek, eğitim kurumlarına yapılan eğitim harcamaları, öğrenci maliyetleri, eğitim kurumlarına ve öğrencilere yapılan yardımlar gibi ihtiyaç duyulan istatistikî bilgiler ile hanehalkı eğitim harcamalarının sistematik olarak tespit edilmesi ve yayınlanmasıdır.
Bu amaçla, uluslar arası tanımlara uygun olarak istatistikî bilgi üretmek ve öğrenci maliyetlerini hesaplamak üzere uluslar arası standartlarla uyumlu 28 sorudan oluşan ve velilerce öğrencileri için yapılan eğitim harcamaları ile öğrencinin varsa aldığı burs ve yardımları belirlemeye yönelik bir "Hanehalkı Eğitim Harcamaları Anketi" geliştirilmiştir. Anket doldurulurken veriler yıllık olarak girilecektir. Anket verilerinin doğruluğu, yapılacak analizler ve geliştirilecek politikalar için büyük önem taşımaktadır.
İlk olması nedeniyle, anket tamsayım şeklinde uygulanacaktır. Söz konusu anketin uygulaması sürecinde yapılacak işlemler sırasıyla aşağıda verilmiştir:
1. Öncelikle söz konusu ankete TEFBİS sistemi ana sayfasında yer alan E-Kitap modülünden (Tefbis Anket Dosyaları) ( [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) ulaşılacaktır.
2. Anket formları okulun türüne göre resmi okullar ve özel okullar olmak üzere iki ayrı formda hazırlanmıştır. Okul türüne göre ilgili anket formu, okulun toplam öğrenci sayısı kadar bastırılacaktır.
3. TEFBİS "E-Kitap Modülü" altında yer alan "Veli Açıklama Mektubu" toplam öğrenci sayısı kadar bastırılarak, anket formları ile birlikte velilere ulaştırılacaktır. Veli Açıklama Mektubunun sağ alt kısmında yer alan anket numarası alanına gönderdiğiniz öğrenciye ait anket şifresini girerek velilere göndermeniz öğrenci eşleştirmelerinde karışıklık olmaması açısından faydalı olacaktır.
4. Basılı anket formlarının velilerce 17 Haziran 2011 tarihine kadar doldurulması sağlanacak ve doldurulmuş anket formları tekrar Okul Yönetimince toplanacaktır.
5. Basılı formlara ait bilgiler, Okul Yönetimlerince belirlenecek öğretmenler tarafından 21 Haziran 2011 tarihinden itibaren internet üzerinden TEFBİS sistemine yüklenecektir. Bu işlem için:
a) TEFBİS "Okullar Modülü/Listeleme/Anket Öğrenci Listesi"nde yer alan öğrencilere özel üretilmiş Anket Listesi alınacaktır.
b) Sisteme giriş her bir öğrenci için ayrı ayrı yapılacaktır. Söz konusu listede öğrencinin okul numarası, adı ve üretilen anket numarası bulunmaktadır.
c) TEFBİS ana sayfasında yer alan "Eğitim Harcamaları Anketi" başlığı üzerinden açılan ekranda, her öğrenci için özel üretilen anket numarası ile ilgili öğrenciye ait TC Kimlik Numarasının ilk 5 hanesi güvenlik kodu alanına girilerek sisteme giriş yapılacaktır. Eşleşmede hata olması durumunda ya da belirlenen kodların yanlış girilmesi durumunda sisteme giriş izni verilmeyecektir.
d) Sisteme giriş yapılan öğrenciye ait anket formunda yer alan bilgiler sırasıyla sistem üzerinden doldurulacaktır. Her bir anket formunun bir seferde tamamlanması gerekmektedir.
Veri girişlerinde herhangi bir yanlışlık ya da ek***lik olması durumunda sisteme tekrar giriş yapılabilecektir. Bu durumda anketin tekrar doldurulması gerekmektedir. Her giriş sonrası eski bilgiler silinmekte yeni bilgiler saklı tutulmaktadır.
Anket doldurma işlemlerinin basılı form üzerinden velilerce 17 Haziran 2011 tarihine kadar tamamlanmasının sağlanması gerekmektedir. Söz konusu basılı anketlere ilişkin bilgilerin internet üzerinden girişleri ise okul yönetimlerince belirlenecek öğretmenler tarafından 9 Eylül 2011 tarihine kadar tamamlanacaktır.
Bu bağlamda, gerekli iş ve işlemlerin yapılması için tüm resmi ve özel okulların (yaygın eğitim kurumları hariç) bilgilendirilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.
Orhan ERGÜN

Bakan a.

Başkan V.

Dağıtım :
İMZALANMIŞTIR
Gereği :

B Planı
_KADİR_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için _KADİR_ kullanıcısına teşekkür edenler:
EgeLi (06-09-2011)
Alt 06-09-2011, 01:17 PM   #3
hassan17
Yeni Üye

sağol kardeş ellerine sağlık.
hassan17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için hassan17 kullanıcısına teşekkür edenler:
EgeLi (06-09-2011)
Alt 06-09-2011, 01:18 PM   #4
bt5760
Yeni Üye

tşkler saolun
bt5760 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için bt5760 kullanıcısına teşekkür edenler:
EgeLi (06-09-2011)
Alt 06-09-2011, 02:06 PM   #5
EgeLi
Uygarlıkların Başkenti Milas
 EgeLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürler arkadaşlar,Kalıcı ve katılımcı olmanız dileklerimle..İşinize çok yarayacak..
imza

TEPEDEN TIRNAĞA CESARET
HERŞEY TÜRKİYE'Yİ SEVMEKTEN İBARET!.
Referans Bağlantılarım

Sitemizden indireceğiniz dosyaları açmak için winrar programını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sitemizden indireceğiniz PDF dosyalarını açmak için adobe reader programını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
EgeLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2011, 02:45 PM   #6
santra
Yeni Üye

eline koluna sağlık. binlerce kağıt birikmiş oldu..
santra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için santra kullanıcısına teşekkür edenler:
EgeLi (06-09-2011)
Alt 06-09-2011, 03:31 PM   #7
jk44
Yeni Üye

eline sağlık
jk44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için jk44 kullanıcısına teşekkür edenler:
EgeLi (06-09-2011)
Alt 06-10-2011, 12:51 AM   #8
wolfboyyy
Yeni Üye

Çok teşekkürler
wolfboyyy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için wolfboyyy kullanıcısına teşekkür edenler:
EgeLi (06-10-2011)
Alt 06-10-2011, 09:48 AM   #9
sevhan
Yeni Üye

Elinize sağlık
sevhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2011, 10:13 AM   #10
sckrkc
Yeni Üye

sağol...............................
sckrkc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
tefbis, tefbis anket, tefbis çıkış, tefbis forum, tefbis giriş, tefbis modülü

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil